Riders Club

Sluit je aan bij de leukste motorclub van Nederland

Motor.NL is voor iedereen! Wij vinden het belangrijk om motorrijders te verbinden en te inspireren. Ons motto: zoveel mogelijk plezier uit het motorrijden halen. We maken iedere dag inspirerende content, organiseren te gekke evenementen en bieden diensten aan die jou op weg helpen. Wist je dat we dit seizoen op meerdere plekken in Nederland clubcafés gaan openen? Wees welkom, want motorrijden is voor iedereen.

Vol trots introduceren we de Motor.NL Riders Club: de leukste motorclub van Nederland. Speciaal voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van motorrijden! Een gezellige club van jong tot oud, van doorrijder tot mooi-weerrijder, van superbike-enthousiasteling tot allroadliefhebber. Wat voor motor je ook rijdt, iedereen is welkom.

Riders is een jaarlidmaatschap en kost € 54 per jaar (€ 4,50 per maand). Wordt nu lid en geniet van alle bijbehorende voordelen. Waar je ook gebruik van maakt, binnen no-time heb je het lidmaatschap terugverdiend, maar we beloven je met name een hoop plezier. Trekken we samen op?

Lees alle informatie over de MotorNL Riders Club op Motor.nl.

De voordelen op een rij

Samen op pad

Clubhuis29, inclusief exclusieve events

 • Bikers Fridays
 • Motortest-events
 • Regionale clubcafés, inclusief gratis drankje per bezoek
 • Toegang tot Mega Motortreffen
 • Motormaatje-account om altijd samen te rijden
 • Exclusieve winacties

De beste deals

Heel veel voordeel

 • Korting op landelijke motorevenementen
 • Korting op de MotorNL Verzekering
 • Korting op motorkleding
 • Korting op accesoires, producten en diesnten
 • Korting op workshops en trainingen
 • Gratis telefonisch aankoopadvies

Het laatste nieuws

Als eerste op de hoogte en altijd dichtbij

 • MotorNL Premium-account
 • Inspirerende nieuwsbrieven met op maat gemaakte content
 • 25% korting op een (lopend) MOTO73-abonnement
 • 25% korting op een (lopend) Promotor-abonnement
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

FIRST DON'T SHOW
In hoeveel termijnen kan ik betalen?

Met uitzondering van ons digitale maandabonnement – wat maandelijks opzegbaar is – factureren wij de kosten van het gehele abonnement in één keer.

Welk abonnement past het best bij mij?

Wil jij het allerlaatste motornieuws als allereerste weten? En exclusieve toegang tot alle premiumartikelen op onze website? Dan is het digitale Motor.NL-abonnement wat je zoekt!

Spring jij ook ieder jaar meteen op je motor als het weer het enigszins toelaat? Ben je avontuurlijk en ontdek je de mooiste plekken het liefst op twee wielen, vanachter het stuur? Dan is een Promotor-abonnement écht iets voor jou!

Ben je een echte motorsportfanaat? En ben je altijd benieuwd naar (het testen van) de nieuwste motoren, interessante interviews, opinies en reportages? Twijfel dan niet langer en ga voor het MOTO73-abonnement!

Wat is de looptijd en kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het abonnement geldt voor de overeengekomen termijn en/of het aantal opgegeven edities en wordt daarna (behoudens tijdige opzegging) automatisch verlengd in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk een maand vóór verschijning van de eerste editie van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Opzegging mag schriftelijk, per e-mail, telefonisch, of op dezelfde wijze als waarop het abonnement is afgesloten. Wordt een verlengd abonnement vroegtijdig opgezegd, dan restitueren wij het verschil tussen het uiteindelijk verschuldigde bedrag voor het genoten abonnement en het reeds betaalde bedrag.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Jazeker! Klik hierboven op het abonnement dat je cadeau wilt doen en kies vervolgens de duur van het abonnement. Goed om te weten: nadat de door jou gekozen periode verstreken is, stopt het abonnement automatisch. 

M