ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE MOTORNIEUWS

Met een abonnement op MotorNL Digitaal ben je altijd op de hoogte van het laatste motornieuws. Tevens heb je onbeperkt toegang tot al onze premium artikelen én lees je al onze Magazines online.

MAANDABONNEMENT

€3,00 per maand

  • Maandelijks opzegbaar
  • Digitaal toegang tot premium artikelen
  • Alle magazines digitaal inzichtelijk

12 MAANDEN

€2,75 per maand

24 MAANDEN

€2​,50 per maand

Ledenvoordeelpas

Met de ledenvoordeelpas krijg jij, als Motor.NL-lid, exclusieve kortingen bij onze partners. Zo krijg je met een abonnement bij Motor.NL onder andere korting op een GPS Tracker, gratis pechhulp in Nederland bij een Motor.NL verzekering en 50% korting op een technische motorcheck op 30 punten.  Maar er is meer! Je krijgt met deze pas ook toegang tot bepaalde – exclusieve – evenementen en andere leuke extra’s. Net zo mooi is dat de ledenvoordeelpas geen geld kost, maar dus wel geld oplevert. Het voordeel loopt nu al op tot ruim € 400,- en dat wordt dagelijks groter! Je hebt je abonnement dus zo terugverdiend.

Veelgestelde vragen

IN HOEVEEL TERMIJNEN KAN IK BETALEN?

Met uitzondering van ons digitale maandabonnement – wat maandelijks opzegbaar is – factureren wij de kosten van het gehele abonnement in één keer.

MET WELKE PARTNERS WERKEN JULLIE SAMEN VOOR DE VOORDEELPAS?

De bedrijven/merken waar we mee samenwerken om onze leden van de best mogelijke aanbiedingen te voorzien zijn: Loca, Midland, Selling Motorbikes Amsterdam, Telstar Beachclub, Gegshop en MrGPS.

Daarnaast krijg je korting op een Basis, Basis Plus of Openbare weg training van MotorNL, gratis pechhulp bij een Motor.NL verzekering en kun je tegen een gereduceerd tarief de tofste Motor.NL evenementen bijwonen. 

WELK ABONNEMENT PAST HET BEST BIJ MIJ?

Wil jij het allerlaatste motornieuws als allereerste weten? En exclusieve toegang tot alle premiumartikelen op onze website? Dan is het digitale Motor.NL-abonnement wat je zoekt!

Spring jij ook ieder jaar meteen op je motor als het weer het enigszins toelaat? Ben je avontuurlijk en ontdek je de mooiste plekken het liefst op twee wielen, vanachter het stuur? Dan is een Promotor-abonnement écht iets voor jou!

Ben je een echte motorsportfanaat? En ben je altijd benieuwd naar (het testen van) de nieuwste motoren, interessante interviews, opinies en reportages? Twijfel dan niet langer en ga voor het MOTO73-abonnement!

KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN?

Het abonnement geldt voor de overeengekomen termijn en/of het aantal opgegeven edities en wordt daarna (behoudens tijdige opzegging) automatisch verlengd in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk een maand vóór verschijning van de eerste editie van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Opzegging mag schriftelijk, per e-mail, telefonisch, of op dezelfde wijze als waarop het abonnement is afgesloten. Wordt een verlengd abonnement vroegtijdig opgezegd, dan restitueren wij het verschil tussen het uiteindelijk verschuldigde bedrag voor het genoten abonnement en het reeds betaalde bedrag.

KAN IK EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN?

Jazeker! Klik hierboven op het abonnement dat je cadeau wilt doen en kies vervolgens de duur van het abonnement. Goed om te weten: nadat de door jou gekozen periode verstreken is, stopt het abonnement automatisch.