MotorNL Digitaal

Kies je voordeelperiode

MotorNL Digitaal

Hoe lang wil je MotorNL Digitaal cadeau geven?

Looptijd 1 maand

€3
,00
per maand

Looptijd 12 maanden

€2
,75
per maand

Meest gekozen

Looptijd 24 maanden

€2
,50
per maand

Looptijd 12 maanden

€2
,75
per maand

Meest gekozen

Looptijd 24 maanden

€2
,50
per maand

Klik hier als je MotorNL Digitaal cadeau wilt geven

Klik hier als je MotorNL Digitaal toch liever voor jezelf afsluit

Je geeft MotorNL Digitaal cadeau

€3,00 per maand

€2,75 per maand

€2,50 per maand

1 maand

12 maanden

24 maanden

  • Digitaal toegang tot premium artikelen
  • Alle magazines digitaal inzichtelijk
  • Maandelijks opzegbaar

Digitaal toegang tot premium artikelen

Motor.nl publiceert dagelijks artikelen die alleen maar toegankelijk zijn voor abonnees. Dit zijn alle artikelen die wij publiceren in onze magazines MOTO73 en Promotor. Denk hierbij aan onze motortests, sportverslagen, achtergrondartikelen, columns en veel meer.

M

Alle magazines digitaal inzichtelijk

Het lezen van een magazine is door de toegepaste vormgeving toch heel anders als het lezen op een website. En voor abonnees die dit prettig vinden zetten we alle opgemaakte magazines dus ook op Motor.nl. Deze staan bladerbaar op de site. En eventueel te downloaden voor offline-lezen.

M

Maandelijks opzegbaar

Flexibiliteit, dat is een toverwoord tegenwoordig! En iets wat we onze Premium abonnees graag willen bieden. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, geen langlopende verplichtingen dus.

M

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

FIRST DON'T SHOW
In hoeveel termijnen kan ik betalen?

Met uitzondering van ons digitale maandabonnement – wat maandelijks opzegbaar is – factureren wij de kosten van het gehele abonnement in één keer.

Welk abonnement past het best bij mij?

Wil jij het allerlaatste motornieuws als allereerste weten? En exclusieve toegang tot alle premiumartikelen op onze website? Dan is het digitale Motor.NL-abonnement wat je zoekt!

Spring jij ook ieder jaar meteen op je motor als het weer het enigszins toelaat? Ben je avontuurlijk en ontdek je de mooiste plekken het liefst op twee wielen, vanachter het stuur? Dan is een Promotor-abonnement écht iets voor jou!

Ben je een echte motorsportfanaat? En ben je altijd benieuwd naar (het testen van) de nieuwste motoren, interessante interviews, opinies en reportages? Twijfel dan niet langer en ga voor het MOTO73-abonnement!

Wat is de looptijd en kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het abonnement geldt voor de overeengekomen termijn en/of het aantal opgegeven edities en wordt daarna (behoudens tijdige opzegging) automatisch verlengd in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk een maand vóór verschijning van de eerste editie van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Opzegging mag schriftelijk, per e-mail, telefonisch, of op dezelfde wijze als waarop het abonnement is afgesloten. Wordt een verlengd abonnement vroegtijdig opgezegd, dan restitueren wij het verschil tussen het uiteindelijk verschuldigde bedrag voor het genoten abonnement en het reeds betaalde bedrag.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Jazeker! Klik hierboven op het abonnement dat je cadeau wilt doen en kies vervolgens de duur van het abonnement. Goed om te weten: nadat de door jou gekozen periode verstreken is, stopt het abonnement automatisch. 

M
Overzicht van je bestelling B
M

Je geeft MotorNL Digitaal cadeau

€3,00 per maand

€2,75 per maand

€2,50 per maand

1 maand

12 maanden

24 maanden

  • Digitaal toegang tot premium artikelen
  • Alle magazines digitaal inzichtelijk
  • Maandelijks opzegbaar