ABONNEER JE NU EN MIS NOOIT MEER IETS!

Wat leuk dat je een abonnement overweegt op één van onze magazines of digitaal op Motor.nl. Een abonnement kun je al afsluiten vanaf €2,50 per maand, zie hieronder de opties.

vanaf €2,50 per maand

Krijg als eerste het laatste motornieuws en lees onbeperkt alle premium artikelen met het digitale abonnement op Motor.nl. Blijf dagelijks op de hoogte van wat er gebeurt in de motorwereld, én lees al onze magazines online.

  • Digitaal toegang tot premium artikelen

vanaf €4,10 per maand

Promotor is hét magazine voor de toerende motorrijder, want geen reis is te ver en geen bestemming te dichtbij. Het magazine bevat vele verhalen en vergelijkingstesten die focussen op avontuur, bagage en comfort.

  • Digitaal toegang tot premium artikelen
  • Het magazine Promotor bij jou op de deurmat

vanaf €5,75 per maand

De motorsport wordt in MOTO73 op de voet gevolgd. Deze brede formule wordt aangevuld met de laatste motortests, interviews, opinie, reportages, producttesten en uiteraard aandacht voor de motorrijder zelf.

  • Digitaal toegang tot premium artikelen
  • Het magazine MOTO73 bij jou op de deurmat

Veelgestelde vragen

IN HOEVEEL TERMIJNEN KAN IK BETALEN?

Met uitzondering van ons digitale maandabonnement – wat maandelijks opzegbaar is – factureren wij de kosten van het gehele abonnement in één keer.

WELK ABONNEMENT PAST HET BEST BIJ MIJ?

Wil jij het allerlaatste motornieuws als allereerste weten? En exclusieve toegang tot alle premiumartikelen op onze website? Dan is het digitale Motor.NL-abonnement wat je zoekt!

Spring jij ook ieder jaar meteen op je motor als het weer het enigszins toelaat? Ben je avontuurlijk en ontdek je de mooiste plekken het liefst op twee wielen, vanachter het stuur? Dan is een Promotor-abonnement écht iets voor jou!

Ben je een echte motorsportfanaat? En ben je altijd benieuwd naar (het testen van) de nieuwste motoren, interessante interviews, opinies en reportages? Twijfel dan niet langer en ga voor het MOTO73-abonnement!

WAT IS DE LOOPTIJD EN KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN?

Het abonnement geldt voor de overeengekomen termijn en/of het aantal opgegeven edities en wordt daarna (behoudens tijdige opzegging) automatisch verlengd in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk een maand vóór verschijning van de eerste editie van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Opzegging mag schriftelijk, per e-mail, telefonisch, of op dezelfde wijze als waarop het abonnement is afgesloten. Wordt een verlengd abonnement vroegtijdig opgezegd, dan restitueren wij het verschil tussen het uiteindelijk verschuldigde bedrag voor het genoten abonnement en het reeds betaalde bedrag.

KAN IK EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN?

Jazeker! Klik hierboven op het abonnement dat je cadeau wilt doen en kies vervolgens de duur van het abonnement. Goed om te weten: nadat de door jou gekozen periode verstreken is, stopt het abonnement automatisch.